LopendeProjecten


Lopende projecten1. Locatieprojecten


PUUR!

Een naaktproject op locatie met de pure, naakte vrouw in de pure natuur. Weet je een mooie, natuurlijke locatie in je buurt (of elders) waar we redelijk ongestoord kunnen werken, dan is dit project misschien iets voor jou... De poses zijn ook natuurlijk en hoeven niet herkenbaar te zijn, maar wel volledig naakt en zonder attributen.


POWER!

Een fotoproject exclusief voor mannen. Het is de tegenhanger voor PUUR waar alleen vrouwelijke modellen voor poseren. Hier poseert de man naakt in een krachtige omgeving.


Witness

Met dit project proberen we een verhaal uit te beelden. Een verhaal dat de toeschouwer zelf mag invulling geven. Je leeft je in in een situatie en beeld het verhaal uit alsof je getuige bent van of onderdeel bent van het verhaal. Als je zelf een geschikte locatie kent voor je verhaal is dat een pluspunt.

Heb je een idee? Laat dan zeker van je horen zodat we samen kunnen brainstormen om het invulling te geven.

Zowel mannelijke als vrouwelijke modellen komen in aanmerking.


Dark World

Iedereen heeft wel een duister kantje. Modellen (m/v) die graag eens een duister verhaal neerzetten, zijn welkom om deel te nemen aan dit project. Je zorgt zelf voor een origineel verhaal en de bijpassende kledij en attributen.

De foto's worden in sepia of semi-saturated verwerkt.


Fantasy Tales

oftewel fantasieverhalen. Een project waarbij het de bedoeling is om bij iedere shoot een volledig verhaal in ca 30-40 fantastische beelden te brengen. Het verhaal wordt vooraf besproken en in gezamenlijk overleg wordt muziek gekozen om er een beeld-klankreeks (digirama) mee te maken. Andere voorbeelden van digirama's vind je op mijn YouTube-kanaal. In tegenstelling tot Dark World mag het hier gaan om een totaal fictief verhaal in een totaal fictieve wereld vol fantasy en heroisme.


Color Burst

Een naaktproject op locatie bij een kleurrijke graffiti-wand. Weet je zulke mooie, kunstzinnige graffiti in je buurt staan (geen sloganeske bullshit) en zie je er niet tegen op om naakt te poseren, dan is dit project misschien wel wat voor jou.

Zowel voor mannen als voor vrouwen!
2. Studioprojecten - naakt


Diamonds are a girl's best friend

Een naaktproject waarbij geslepen glas of gekleurd glas een belangrijke rol speelt. Alles wat licht doorlaat komt in aanmerking, dus geen parels e.d. maar wel alles wat het licht doorlaat, schittert en kleurt.


Exposures

Een naaktproject waar vooral het spel van het licht en schaduw de nadruk krijgt. De poses moeten zeer spontaan zijn. Daarom breng je best een cd-tje mee (of een stickje) met je favoriete muziek zodat je op deze muziek kan dansen/bewegen terwijl de foto's gemaakt worden.

Mannelijke modellen, kijken even bij het project 'Sculptures' dat ook deze richting uitgaat.


Sensual food

Behalve naaktfotografie en natuurfotografie ben ik ook geboeid door de wereld van de culinaire fotografie. In dit project proberen we originele foto's te maken die zowel de naaktfotografie als de culinaire fotografie combineren. Je bent zeker welkom indien je originele ideeën daaromtrent zou hebben. Liefst geen 'déja vu fotografie' dus geen rode lippen en witte tanden die in een aardbei bijten...

Bedoeling is dat deze foto's kunnen gepubliceerd worden in het culinaire jaarboek "FoodPrint", zonder dat ik op voorhand kan beloven dat jouw foto zal geselecteerd worden; dat is in handen van een deskundige redactie.


Droplets

Druppels zeer zorgvuldig en nauwgezet op een vrouwenlichaam gezet en in low-key gefotografeerd. Het is een project dat al enkele jaren loopt en dat een beetje mijn 'handelsmerk' geworden is. Helaas zijn er ook inspiratieloze fotografen die graag kopietjes maken van deze foto's. Laat je dus niet beetnemen en ga voor niets minder dan het originele werk.

De vraag om hier te mogen aan meewerken is groot, Tijdig afspreken is dus de boodschap.


Poetry of curves

Curves, waar vind je die meer dan op een vrouwelijk lichaam dat bekend staat om zijn ronde vormen. Ook hier is het spel van licht opnieuw belangrijk, maar ook het spel van vormen geven gestalte aan dit project.


La Linea

Ook hier is het spel van licht opnieuw belangrijk, maar ook het spel van lijnen geven gestalte aan dit project. Zeer minimalistische fotografie waarbij het de bedoeling is om d.m.v. licht de contouren van het lichaam in beeld te brengen, zoder dat er veel meer details te zien zijn.


Butterflies/Veiled

Een high-key fotoproject met veel dynamiek. Je poseert naakt met een wit of gekleurd, transparant doek en beweegt of danst op muziek. Je brengt dus een transparant doek (gordijnstof, organza, tulle,...) naar eigen keuze mee en een cd (of USB-stick) met daarop de muziek waarop je wilt bewegen/dansen voor deze fotoreeks.


Sculptures

Uitsluitend voor mannelijke modellen die goed gebouwd zijn (lees ietwat gespierd zijn). Ook bij een mannelijk model kan het spel van licht en schaduw boeiende resultaten opleveren. Mannelijke modellen die hier graag aan willen meewerken, zijn zeker welkom.


Ladies in red

Bedoeling is om te poseren met een rood accent; bij voorkeur naakt, maar het kan ook als portret of bedekt naakt. Dat kan een rood doek zijn maar evengoed een rood glas of een rood sierraad, rode make-up of rode lingerie ....

Bedenk zelf een zo origineel mogelijk rood accent om mee te poseren en we gaan aan de slag.


La Tendresse

De nadruk bij dit naaktproject ligt op de zachtheid en tederheid van zowel de belichting, de pose als de uitstraling van het model. Gelet op de aard, ben je herkenbaar bij deze naaktfoto's. Je moet je ook kunnen inleven in een gemoedstemming die bij de pose past.3. Studioprojecten - portret


The tender touch

Een teder en zacht protret met zacht licht waar veel gevoel in gelegd wordt. De visagie kan door jezelf of door een vertrouwde visagiste gedaan worden. Eventueel kan ook mijn vaste visagiste mee ingeschakeld worden.


Mirrors of the soul

Ogen spreken, vertellen een verhaal, zeggen meer dan woorden,...

Bij dit portretproject is het de bedoeling dat je zelf op zoek gaat naar een voorwerp waarmee ze wilt poseren, één oog bedekkend. Je gaat dus op zoek naar een voorwerp dat op een of andere wijze met je verbonden is. Je vindt het bijzonder, je hebt er een afkeer van, je vindt dat het bij je past, het voorwerp heeft een herinnering voor je, enz... Enige beperking is dat het moet gaan om een voorwerp uit de natuur. Dat kan een plant zijn, een blad, een bloem, een tak, een schelp, een... Bedoeling is dat je iets zoekt dat bij je past, iets dat wat zegt over jou als persoon, iets wat je zelf graag ziet.

Voor de bijpassende make-up zorgt mijn visagiste.

Ook mannelijke modellen zijn welkom voor dit project!


Emotions

Een zwartwit portretproject over gevoelens. Toon je innerlijke emoties en ik leg ze verfijnd vast..

Zowel mannelijke als vrouwelijke modellen komen in aanmerking.


Expressions

Een zwartwit high-key portretprject. Kun je een expressieve portretpose uitbeelden, aarzel dan niet om dit project mee op je verlanglijstje te zetten.

Zowel mannelijke als vrouwelijke modellen komen in aanmerking.


One Life

Een barok portretproject in de studio in de stijl van de oude meesters. Liefst met kledij in een historische of fantasiecontext met de nodige attributen. Je zorgt zelf voor de kledij en de attributen.

Zowel mannelijke als vrouwelijke modellen komen in aanmerking.


Images

Een studioproject waarbij je telkens deels bedolven wordt door een substraat (zand, wit zand, schors, etc...). Een visagiste zorgt voor de passende tonaliteit en structuur van het getoonde lichaamsdeel. We beginnen met gelaat, nadien volgen we de inspiratie van het moment om andere lichaamsdelen op dezelfde wijze te fotograferen.

Iedereen kan aan dit project meedoen (zowel mannen als vrouwen) zonder bijzondere vereisten.


Living Stone

Een duo-portretproject met jezelf... Je kiest zelf een steen, rots, .. enz en brengt die structuur mee naar de studio.

Er worden verschillende karakterportretten gemaakt alsook je meegebrachte structuur wordt gefotografeerd. In de nabewerking wordt dan de uiteindelijke compositie gemaakt.

Zowel voor mannen als vrouwen!!!
Voorbeelden van deze projecten vind je volop op deze hoofdsite  (via menu bovenaan) of op mijn fotogalerij : models.volpe.be

   

Ben je overtuigd dat je met me wil samenwerken? Vul dan onderaan je gevens in en we spreken binnenkort iets concreets af.  Geef bij het bericht zeker volgende info mee:


Volledige naam zoals op je identiteitskaart (geen aliassen):

Volledig adres: Straat + nr:

                        Postcode + gemeente:

                        Land:

GSM-nr:

E-mail:

Geboortedatum:

Aan welke projecten je wilt meewerken:

 
 
 

Fotostudio A Different View

Meestersweg 3 - 2960 Brecht - Antwerp - Belgium

+32 (0)475 24 83 56 - info@volpe.be - BTW BE 0894 508 660